Velkommen til Ringsted Blikkenslagerforretning ApS

Vores historie


Vores navn er et løfte om vores værdier og håndværksmæssig stolthed. Alle er vi ambassadører og stræber efter at repræsentere virksomheden på bedste vis og opbygge gode og langvarige kundeforhold.

Vi er Ringsted Blikkenslagerforretning ApS

I 2017 udvide Tømrerfirmaet Lars Printz A/S med os – Ringsted Blikkenslagerforretning ApS. Vores blikkenslagermester Peter havde i mange år lavet opgaver for Tømrerfirmaet Lars Printz A/S som underentreprenør i firmaet JN Service. Men i 2017 opkøbte Lars Printz blikafdelingen i JN Service, som derefter blev til Ringsted Blikkenslagerforretning ApS. Med fulgte blikkenslagermester Peter. Men vi har ikke bare tømrerkollegaer. Vi arbejder også sammen med Ringsted Murerforretning A/S og Ringsted Kloak & Anlæg ApS, som også er en del af Tømrerfirmaet Lars Printz A/S

Sammen er vi en professionel håndværksvirksomhed, der bygger på fagligt stærke medarbejdere og hver dag leverer kvalitetsarbejde til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere. Du finder vores kontor i Ringsted.

Men vores biler og dygtige håndværkere finder du på byggepladserne på hele Sjælland, København og Nordsjælland.

Vores kunde er privatpersoner og ejer/andelsboligforeninger til virksomheder samt andre offentlige institutioner.

I 2023 kunne Tømrerfirmaet Lars Printz A/S fejre 20-års jubilæum og samlet er vi ca. 60 medarbejdere.
Værdierne bygger fundamentet til vores kultur

Vores værdier har været en fast del af Lars Printz A/S lige siden begyndelsen i 2003. Med vores værdier viser vi vores kunder og samarbejdspartnere at vi altid går efter de bedste inden for vores felt.


Vores værdier er:

Troværdighed: Vores kunder og samarbejdspartnere skal føle sig trygge og have tillid

Kvalitet: Vi går ikke på kompromis med vores håndværk. Sådan har det været lige siden starten. Derfor udfører vi kvalitetssikring på alle vores opgaver, for at opretholde den høje kvalitet som vi lover vores kunder.

Oprigtighed: I mødet med vores kunder er vi åbne og ærlige og handler altid med integritet for vores håndværk.

Kundetilfredshed: Vi skaber kundeoplevelser der sikre en høj tilfredshed. En kundetilfredshed der skaber gode og langvarige kundeforhold.