Kvalitetssikring

Du kan føle dig tryg hos os​

Når du vælger Ringsted Blikkenslagerforretning ApS til at udføre arbejdet, er du i den grad i trygge hænder. Vi lægger meget stor vægt på kvalitet og tilfredshed hos vores kunder. Derfor yder vi kvalitetssikring på alle vores opgaver, og du vil som privatkunde være dækket af Håndværkergarantien, da vi er medlem af Dansk Håndværk.

Kvalitetssikring på alle byggerier

Vi udfører kvalitetssikring på alle vores opgaver, også de private. Det er et lovkrav, at vi skal yde kvalitetssikring på offentlige byggerier, men vi har valgt at udvide denne kvalitetssikring til også at dække privatkunder. På den måde opretholdelses den høje kvalitet, som vi lover alle vores kunder.

Som kunde hos Ringsted Blikkenslagerforretning ApS kan du være sikker på, at vores byggeri kvalitetssikres fra start til slut. Dette sikrer, at du får et resultat, der lever op til dine forventninger og behov. Vores kvalitetssikring giver dig tryghed og tillid


Håndværkergaranti

Vi arbejder ud fra AB92 lovgivningen, hvilket betyder, at regelsættet omkring ethvert byggeri er defineret fra byggeriets begyndelse. På den måde er du i sikre hænder, og kan forvente et gnidningsfrit forløb med os.

Vi er medlem af  Dansk Håndværk, hvilket betyder, at du som privatkunde automatisk er dækket af Håndværkergarantien i op til 10 år. Formålet med vores medlemskab af garantiordningen er at skabe et tillidsfuldt forhold mellem os og kunderne. Vi lægger stor værdi i at blive set som et troværdigt håndværkerfirma, og det er denne garanti bl.a. med til at gøre. Garantiordningen fungerer yderligere som et sikkerhedsnet for vores privatkunder, hvis uheldet imod forventning skulle være ude.

Hvis du har nogle spørgsmål angående vores kvalitetssikring eller Håndværkergaranti, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.  +45 57 84 88 30 eller mail  peter@ringstedblikkenslager.dk.